MMiDesigns creëert

Bij MMiDesigns, vinden we dat print design net zo belangrijk is als digitaal design. We houden bij het ontwerpen van uw huisstijl heel goed rekening met hoe deze eruit komt te zien, zowel op gedrukt materiaal als op digitaal materiaal. Door middel van onze branding strategie brengen wij uw bedrijf naar een hoger niveau. Hierbij ontwerpen wij onder andere logo’s, visitekaartjes, briefpapier, flyers, enveloppen, brochures, briefkaarten, nieuwsbrieven en websites. Ga naar mijn portfolio voor een kijkje in mijn werk.

Visie

Wij stellen uw succes gelijk aan ons eigen succes. Een merk voor een bedrijf is als een reputatie voor een persoon. Je verdient een goede reputatie door te proberen moeilijke dingen goed te doen.

Missie

Wij streven naar succes en tevredenheid over al het werk wat we doen en maken. Het is ons doel om uw bedrijf en merk naar de next level te brengen. We doen dat met een passie voor design, zodat u met uw merk uw doelen kunt bereiken.

Historie

Het idee van MMiDesigns bestaat al sinds 2007. Voorheen werkte MMiDesigns vanuit de naam van de oprichter Marc Isakh met de website marcisakh.nl. In 2021 werd het hoog tijd om een nieuwe brand te ontwikkelen en daar hebben we zijn initialen MMi bij gebruikt. Hij is van origine een grafisch vormgever die diverse expertises met zich meebrengt binnen het 

werkgebied van design en heeft in het verleden onder andere gewerkt als Graphic Designer, 3D / CAD Tekenaar, Technisch DTP-er, Creatief DTP-er, Beeldbewerker, Marketing Designer, Visual Designer en Webdesigner. Met deze werkervaring zijn uw visuele uitingen bij ons in goede handen en is het ons doel om uw merk naar een hoger niveau te tillen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Vul uw gegevens in het onderstaande formulier. Wij nemen snel contact met u op.

* Deze velden zijn verplicht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*
×

Stel uw vraag via WhatsApp

× Kan ik u helpen?