Portfolio

Onze portfolio geeft u een beter beeld van wat voor werk u van ons kunt verwachten. Wij helpen bedrijven met het opbouwen van betekenisvolle en loyale relaties met hun klanten. Wij ontwikkelen creatieve, informatieve en nuttige inhoud om klanten te betrekken via meerdere kanalen. Hierin zijn wij in staat om een positieve respons op uw mensen, producten, diensten en merk te stimuleren.

Een krachtig merk maakt het verschil

Propositie

Merken hebben twee gezichten. Aan de ene kant staan de beloften die een organisatie doet over hun product of dienst. Aan de andere kant staat de reputatie die door het publiek in stand wordt gehouden. De staat van dienst van uw bedrijf wordt bepaald door uw belofte en of u die na kunt komen. Branding is het communiceren van die beloften door middel van inhoud, ontwerp en media. Het is een gesprek, geen monoloog; en het vereist een vooruitziende blik, empathie en behendigheid.

Merkidentiteit

Als branding vanuit liefde wordt gedaan, is het indrukwekkend om te zien. Een goed merk kan een licht zijn met een verhaal dat verlicht en inspireert. Een effectief merk zal dan op het netvlies branden. Maar wij zien twee elementen die merken telkens met kop en schouders boven hun concurrentie uit laten steken. Het eerste en belangrijkste, het fundamentele stukje van de puzzel dat u zich niet kunt veroorloven om fout te gaan, is uw missieverklaring. De tweede is typografie – de kunst van het gebruik van letters, dat wil zeggen lettertypen, om berichten over te brengen. Typografie maakt taal leesbaar, mooi en onderscheidend. Als de meest doordringende vorm van visuele communicatie, is typografie de lijm die de boodschap aan het medium aan de lezer bindt.

Extra portfolio

Wilt u nog meer portfolio werk van ons zien dan kunt u terecht op de professioneel profiel site – marcisakh.nl/portfolio – van de oprichter Marc Isakh. Wij helpen u graag bij het opbouwen van uw merkidentiteit.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Vul uw gegevens in het onderstaande formulier. Wij nemen snel contact met u op.

* Deze velden zijn verplicht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*
×

Stel uw vraag via WhatsApp

× Kan ik u helpen?