Design uw merk

Om tot een goed design te komen is het van belang om de juiste stappen te nemen. Op die manier weten wij ons werk vaak naar een succes te brengen en uw merk naar een hoger niveau te tillen. De stappen die wij nemen staan hieronder weergegeven.

Brainstorm
Strategie
Planning
Design
Revisie
Afronding

Onderzoek

Door onderzoek te doen weet u dat u op de goede weg bent. Die zekerheid kan u in de toekomst veel pijn en moeite besparen. Een onderzoek geeft onderbouwde antwoorden op vragen waar u eerder naar gokte. Bijvoorbeeld de verschillen die het belangrijkst zijn voor uw klanten. Onderzoek biedt de kennis die u nodig heeft om de groei van uw bedrijf te versnellen. Bovendien zorgt het voor een goede onderbouwing voor de rest van het werk en design proces. Hiermee behaalt u een voordeel op uw concurrentie. 

Strategie

Een goede marketing strategie bepaalt het doel om via media een reactie uit te lokken bij uw doelgroep. Vervolgens kan dat ingezet worden bij de aanbiedingen van uw bedrijf, producten en/of diensten. Marketing tactieken of tactieken van welke aard dan ook zijn specifieke acties die u kiest om te ondernemen in uw strategie. Deze acties zullen u helpen uw einddoel te bereiken. Met andere woorden een strategie is uw bestemming. Het is het haalbare gerichte plan om u naar uw doel te brengen.

Tactieken zijn concrete en vast te stellen stappen binnen uw strategie. Ze zorgen ervoor dat u uw doel bereikt. In samenhang en goed overleg met u brengen we de strategie en plan van aanpak duidelijk in kaart. Zo streven wij ernaar uw bedrijf zo goed mogelijk vooruit te helpen. Dat doen we door uw merk zo goed mogelijk te positioneren met de diensten en middelen die voor uw bedrijf van toepassing zijn.

Concepting

Het voortbrengen van creatieve en interessante ideeën is een belangrijke fase. In deze fase produceren we nieuwe en effectieve content voor uw marketing programma’s. De eerste stap is het ontwikkelen van frisse ideeën voor het maken van aantrekkelijk marketing materiaal. Wij stemmen positieve en creatieve concepten af op uw marketing doelstellingen. Dat doen wij met passie voor ons vak en met onze actieve vruchtbare verbeeldingskracht. Wij helpen u graag met de visuele uitwerking van uw merk ideeën. Dat doen we door uw merk met passie te vertalen naar mooie en effectieve designs.

Branding

Het ontwikkelen van een merk gaat over het creëren van een sterke en consistente visuele identiteit voor uw bedrijf. Klanten kunnen uw bedrijf onmiddellijk herkennen aan deze merkidentiteit. Wij leveren een reeks diensten op het gebied van merkontwikkeling. Deze kunnen helpen om de aanwezigheid en vertoon van uw bedrijf aantrekkelijker te maken. Bovendien kan het de winstgevendheid van uw bedrijf vergroten. Het opbouwen van een professioneel merk vergt veel tijd en consistentie. Dat nemen wij graag bij u uit handen.

Print Advertising & Marketing Design

Marketing design is het proces van creatie en herhaling van visuele middelen. Wij leveren deze diensten met het oog op reclame, branding en andere promotionele activiteiten. Het doel is om de beleving, de zichtbaarheid en uiteindelijk het commerciële succes van een merk te verbeteren.

Met marketing design ligt de focus op het aantrekken van publiek. Zodoende wordt de merkidentiteit voortgezet door middel van consistente berichtgeving en visuele taal. Hierbij kunnen wij verschillende marketing materialen en inspanningen uit handen nemen. Dit kunnen wij naar uw eigen stijl en wensen maken.

Webdesign / Visual Design

De rol van een zakelijke site is om de gebruiker aan te trekken en te boeien. Hiermee zal de bekendheid van uw producten en diensten vergroten. De boodschap van uw merk zal onder de aandacht komen én communiceren. Eerste indrukken zijn van zeer groot belang. Uw zakelijke site is de focus voor uw digitale marketing. Het is een centraal punt waaruit u uw klanten kunt informeren, opleiden, converteren, beheren, diensten leveren en producten verkopen.

Door de ruime ervaring en passie die we hebben in dit vakgebied, kunt u er van op aan kunnen dat we een mooie site voor uw bedrijf zullen ontwerpen. Een logische structuur op de site en een logische opbouw zowel in de content als de user interface daar hechten wij veel waarde aan. Zo proberen wij in het webdesign / visual design proces al rekening te houden met de user experience en dat uw site er uitnodigend en gebruiksvriendelijk uitziet.

Web Development

Een aantrekkelijke en gemakkelijk te navigeren site is de sleutel tot het maken van een goede eerste indruk. Daarnaast is het onderhouden van de site ook van groot belang. Wij kunnen voor uw bedrijf een nieuwe site bouwen of uw oude site herbouwen. Een website bouwen is veel werk en daar zit veel tijd in. Wij streven ernaar dat uw site prettig voor het oog is en tegelijk ook effectief werkt. Eveneens werken wij er hard aan om uw site netjes op te leveren.

Of u nou uw bestaande site wilt vernieuwen, verbeteren of onderhouden. Wij helpen u graag hiermee. Voor uw site gebruiken wij WordPress om ervoor te zorgen dat uw site er professioneel uitziet, veilig is en vlot werkt. WordPress is nog steeds de nummer 1 Content Management System (CMS). De voordelen van WordPress zijn onder andere dat het gratis is en de site is gemakkelijk door uzelf te beheren én/óf aan te vullen. Ga naar mijn portfolio voor een kijkje in mijn werk.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Vul uw gegevens in het onderstaande formulier. Wij nemen snel contact met u op.

* Deze velden zijn verplicht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*
×

Stel uw vraag via WhatsApp

× Kan ik u helpen?